Rokovi isporuke

Rokovi isporuke za drveni namestaj

Koje je prosecno vreme proizvodnje ?

Prosecno vreme izrade namestaja je do 15 radnih dana, iz razloga sto sav naš nameštaj radimo po porudžbini, kako bi obratili pažnju na svaki detalj, tako da reklamacije ne bi mogle da se dogode.
 

Nacin placanja

Nacini placanja u nasoj firmi

Plaćanje je avansno, svi proizvodi se prave po poručivanju. Rok isporuke je 15 do 20 radnih dana, u zavisnosti od proizvoda. Avans od 50% možete uplatiti na račun firme.
 
 

Reklamacije

Prihvatamo reklamacije na sledece:

1) Vrednost robe; 2) Značaj nedostatka u konkretnom slučaju; 3) Da li se nedostatak može otkloniti bez značajnijih neugodnosti za potrošača. Sve troškove koji su neophodni da bi se otklonili nedostaci, a naročito troškovi rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi MILLI;. Garancija nije osnovana: 1) Ukoliko se utvrdi da se sa artiklom nepravilno rukovalo, odnosno da se nenamenski koristio; 2) Ukoliko se kupac nije pridržavao uputstva za upotrebu; 3) Ukoliko su na artiklu mehanička oštećenja; , 4) Ukoliko se ustanovi da je kvar otklanjala nestručna osoba; 5) Ukoliko je artikal bio izložen nenormalnim klimatskim uslovima i to: a) Za artikal za unutrašnju upotrebu – voda, vlaga, visoka temperatura, hemijski uticaj, otvoren plamen i sl. b) Za artikal za spoljnu upotrebu – visoka temperatura (preko 100 C), hemijski uticaj, otvoren plamen i sl. 6) Ukoliko na laku dođe do oštećenja: kidanjem, bušenjem cigaretom, prljanjem (bojama, mašću, uljem, kiselinom, pranjem) i sl. 7) Ukoliko se utvrdi da je drvo odnsno artikal bio izložen promenama temperature velikuh raspona od ( 0 do +40 stepeni ) u istom danu. 8) Ukoliko se utvrdi da je drveni deo bio izložen preko grejnog tela, isušivača vlage ili imao konstanto prisustvo sličnih proizvoda u blizini kao što je prečišćivač vazduha, jonizator, ovlaživač i slično. 9) Ukoliko se utvrdi da su pukotine na čelima drvene površine manje od 1/2mm širine.

 

U slucaju reklamacije pokrivamo

Odvoz-dovoz, popravku i vracanje namestaja nazad, ili potpuno izradu novog dela namestaja ili celog namestaja.

 

Rokovi reklamacije

Rokovi reklamacije se desavaju najvise u 10 radnih dana, trudimo se da nasim klijentima sto pre obezbedimo novi namestaj ili saniramo stetu.

 

Odustanak od ugovora

 

U skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača i od dana kad mu je dostavljen obrazac za odustanak. MILLI FURNITURE PR MARIJAN POPOVIĆ daje pravo svojim potrošačima da odustanu od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 15 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača i od dana kada je dostavljen obrazac za odustanak. Potrošač je na osnovu člana 35. Zakona o zaštiti potrošača dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Milli daje pravo svojim potrošačima da robu vrate trgovcu bez odlaganja a najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je potrošač poslao obrazac za odustanak. Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka roka od 15 dana od trenutka slanja obrasca za odustanak. Potrošač snosi direktne troškove vraćanja robe. Potpisivanjem ovog obrasca potrošač izjavljuje da je saglasan da mu se cena robe vrati kada roba bude vraćena na adresu za prijem obrazaca i uređaja, a da trgovac ima pravo da uskrati vraćanje celokupne kupoprodajne cene ili srazmerno umanji vrednost kupoprodajne cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju zbog toga što je potrošač robom neadekvatno ili nepravilno rukovao. Izjava o privatnosti podataka Podaci o ličnosti koje potrošač daje u ovom obrascu služe za evindetiranje izmena u prometu robe i MILLI FURNITURE PR MARIJAN POPOVIĆ ih neće upotrebljavati u druge svrhe.